Grand Nikko Tokyo Odaiba announces “Ichigo & Mascarpone tightening parfait” | –The tourism economy newspaper

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Grand Nikko Tokyo Odaiba announces “Ichigo & Mascarpone tightening parfait” | –The tourism economy newspaper

グランドニッコー東京 台場、「いちご&マスカルポーネの締めパフェ 」発表 | – 観光経済新聞
また、完熟いちごをふんだんに使用した「ウィンターカクテルセレクション」も同時 期に提供いたします。 グランドニッコー東京 台場の「The Bar & Lounge」 では…
https://www.kankokeizai.com/%E3%82%B0%E3%83%A9%E3%83%B3%E3%83%89%E3%83%8B%E3%83%83%E3%82%B3%E3%83%BC%E6%9D%B1%E4%BA%AC-%E5%8F%B0%E5%A0%B4%E3%80%81%E3%80%8C%E3%81%84%E3%81%A1%E3%81%94%EF%BC%86%E3%83%9E%E3%82%B9%E3%82%AB%E3%83%AB/

Grand Nikko Tokyo Odaiba announces “Ichigo & Mascarpone tightening parfait” | –The tourism economy newspaper
In addition, the “Winter Cocktail Selection”, which uses a lot of ripe strawberries, will be provided at the same time. Grand Nikko Tokyo Daiba “THE BAR & LOUNGE” & nbsp; …
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