Hotel Intercontinental Tokyo Bay, Special Buffet for Cheese Over | –The Tourism Economic Newspaper

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Hotel Intercontinental Tokyo Bay, Special Buffet for Cheese Over | –The Tourism Economic Newspaper

ホテル インターコンチネンタル東京ベイ、チーズ尽くしのスペシャル ブッフェ開催へ | – 観光経済新聞
ホテル インターコンチネンタル 東京ベイ(東京都港区、総支配人 =山田弘之)は、2023年1月10日よりブッフェレストラン「シェフズ ライブ キッチ ン」にて、…
https://www.kankokeizai.com/%E3%83%9B%E3%83%86%E3%83%AB%E3%80%80%E3%82%A4%E3%83%B3%E3%82%BF%E3%83%BC%E3%82%B3%E3%83%B3%E3%83%81%E3%83%8D%E3%83%B3%E3%82%BF%E3%83%AB%E6%9D%B1%E4%BA%AC%E3%83%99%E3%82%A4%E3%80%81%E3%83%81%E3%83%BC/

Hotel Intercontinental Tokyo Bay, Special Buffet for Cheese Over | –The Tourism Economic Newspaper
Hotel Intercontinental Tokyo Bay ( Tokyo Miyako -ku, General Manager = Hiroyuki Yamada) will be at the buffet restaurant “Chef’s Live Kitchen” from January 10, 2023. & nbsp; …
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