“I’m a lucky man!” Ladurée’s new chef and pastry chef, who visited Japan for the first time, talks about the maison and opening a store in Japan…

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“I’m a lucky man!” Ladurée’s new chef and pastry chef, who visited Japan for the first time, talks about the maison and opening a store in Japan…

「自分はラッキーな男!」初来日した ラデュレの新シェフ・パティシ エが語ったメゾンと日本出店 …
2024年4月、日比谷にオープンした「ラデュレ」。オープンに合わせ、シェフ・パテ ィシエとして初来日したジュリアン・アルバレスさん。
https://crea.bunshun.jp/articles/-/48188

“I’m a lucky man!” Ladurée’s new chef and pastry chef, who visited Japan for the first time, talks about the maison and opening a store in Japan…
“Laduree” opened in Hibiya in April 2024. In conjunction with the opening, Julian Alvarez came to Japan for the first time as a chef and pastry chef.
*Translated using Google’s automatic translation function. If there are any mistranslations, please contact us.

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